Кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе, се обяви

...
Кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе, се обяви
Коментари Харесай

Мария Касимова: Еднополови бракове - да, задължителна ваксинация - не |

Кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе, се разгласи " за " еднополовите бракове и " срещу " наложителната имунизация. 

В предаването " Въпросите " по Касимова изясни, че не поддържа въвеждането на наложителна имунизация, само че и че е имунизирана, защото вярва в науката. Относно Истанбулската конвенция журналистът и публицист съобщи, че е извънреден бранител на права на дамите и приветства тези документи. Тя се застъпи " за " еднополовите бракове, " тъй като би трябвало да гледаме на хората като на жители ".  

Касимова и Лозан Панов са издигнати от Инициативен комитет и подкрепени от " Правосъдие за всеки ". 

На въпрос за какво е приела да взе участие в конкуренцията за " Дондуков 2 "  журналистката разяснява, че от тази позиция може да извършва нещата, които я интересуват като " човешко създание, жител и публицист ": " Според мен е неточност да се одобряват тези позиции като толкоз далечни от всеки и недостъпни, че да изпитваме към тях благоговение ". 

Стана ясно, че по избор на Касимова изявлението е съпроводено и с жестомимичен превод, с цел да доближи до повече хора. Тя е споделяла обществено, че една от дъщерите ѝ има проблем със слуха, затова приема това за персонална идея.

Касимова обясни, че познава работата на Лозан Панов от доста време. " Познавам го като почтен човек с правила. Много имам вяра в такива хора. Вярвам на Лозан Панов, той е и индивидът, който ми даде убеденост, че и аз мога да се оправя с това, което аз мога и което предлагам. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР